Könyv

Könyvgyártás

Manapság bárkinek lehet saját könyve – köszönhetően a digitális technikának, ami lehetővé teszi ennek az álomnak az elérését anyagilag is -, aki hisz a saját művében és szeretné azt megörökíteni az utókornak, közkincsé tenni.

Számos ilyen ihletettségű kiadvány megjenenése felett is bábáskodtunk. Például Kapocsi Judit: Nagymama meséi, a szerzetes Böjte Csaba, az asztronauta Farkas Bertalan életéről szóló könyvek, számos verseskönyv, életrajzi, helytörténeti, családtörténeti kiadvány készült nálunk magánszemélyek kiadásában.

Nehéz lenne felsorolni az évek során összegyűlt referenciaként is bemutatható munkáinkat. Elég, ha megemlítjük az Akadémiai Kiadó számos kiadványa közül az 1868 óta megszakítás nélkül jelentkező Archeológiai Értesítőt, a külföldiek magyar nyelvtanulását segítő Halló, itt Magyarország! több kötetét, az ország vezető, a Magyar Tudományos Akadémia égisze alatt rendszeresen megjelenő tudományos folyóiratait. Ide sorolhatunk még számos egészségügyi témájú konferencia-kiadványat, valamint a több mint 150 éves Orvosi Hetilap teljes tipográfiai megújítását.

Számos marketinges, üzleti és törvényi szabályozások témájú könyvet is szerepeltethetünk a referenciák sorába, például – az Akadémiai mellett – a Complex Kiadó a témában vezető kiadványait.

Ezek mellett nagy és kisebb kiadóházak, egyházi kiadók, országos hatáskörű szervezetek, alapítványok, egyesületek vagy magánkiadóknál megvalósult művek megjelentetésében vettük és vesszük ki a részünket, nem egyszer a tervezési, nyomdai előkészítői, képfeldolgozási és kiadói-terjesztési feladatokat is ellátva.

További termékeink

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó egyedi kérdésről vagy akár egy egyedi árajánlat kéréséről. Munkatársaink a lehető leggyorsabban válaszolni fognak!

E-mail cím

Telefonszám

Telefonszám

+36 23 428 265

Cím

2040 Budaörs, Kisfaludy utca 40.

Projektjeink