Nyomdai tanácsadás

A gyártást megelőző konzultáció

 

Starkiss Nyomdaipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. csapatának – a cég 1998-as megalapítása óta mindvégig – a minőségre törekvés, a folyamatos megújulás, működése minden területén az ügyfeleivel közös üzleti érdekeknek a maximális figyelembe vétele, a kölcsönös megelégedés és a hosszú távú együttműködés elérése a stratégiai célja.

Folyamatosan ilyen alapon szeretnénk szolgaltatást nyújtani minden hozzánk forduló ügyfelünknek, hogy a közös célok megvalósításában és sikerében minél nagyobb örömünket leljük.

Ennek érdekében a gyártást megelőzően ingyenes tanácsadással is próbálunk segíteni, ha igény mutatkozik rá.

w

1. Lépés

Beszéljünk meg egy időpontot.

2. Lépés

Jöjjön el hozzánk.

3. Lépés

Találjuk meg a legjobb megoldást.

Miben tudunk segíteni

A névjegytől, meghívótól, szórólaptól, céges prospektusoktól, konferencia-kiadványoktól a szépirodalmi, a verses, illetve a legbonyolultabb nyelvi, zenei, kémiai, matematikai, fizikai vagy egyéb tudományos kiadványokon keresztül, akár az egyedi kivitelezési igényű kiadványokig, az önátírós tömbökig és megszemélyesített vagy sorszámozott anyagokig, bármilyen nyomdai eljárással készülő termék megtervezésében, előkészítésében és előállításában tudunk segíteni a minket választó ügyfeleinknek.

Keressen minket bátran!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó egyedi kérdésről vagy akár egy egyedi árajánlat kéréséről. Munkatársaink a lehető leggyorsabban válaszolni fognak!

E-mail cím

Telefonszám

Telefonszám

+36 23 428 265

Cím

2040 Budaörs, Kisfaludy utca 40.

Projektjeink