Egyedi árajánlat

Egyedi árajánlat

 

A gyakorlatban minden nyomdai munka egyedi, mint ahogy minden megrendelő is az. Különböző nyomdai termékeknek egy általános ún. fogyasztói árat kialakítani a legtöbbször nem célravezető, hiszen még egy kiló kenyér is más és más áron kapható boltról boltra, sőt egyik napról a másikra is, nemhogy egy nyomdai termék, amelynek például az alapanyaga olyannyira kötődik sokszor a napi árfolyamokhoz is. Így, inkább az a közös érdeke a megrendelőnek és vállalkozónak is, hogy aktuális árajánlat alapján történjen a megbízás és a megvalósítás folyamata a lehető legjobb ár elérése érdekében.

Cégünk szolgáltatásai árszintjét a fentiek alapján mindenki számára elfogadható, lehető legoptimálisabb szinten alakítja. Digitális nyomdánk a legmodernebb eszközökkel felszerelt, komplett technológiai sorral rendelkezünk, munkatársaink szakértelme több tízéve kipróbált.

Kérjen tőlünk bátran egyedi árat egyedi munkáira!

j

1. Lépés

Árkérés

p

2. Lépés

Minden részlet tisztázása.

Z

3. Lépés

Egyedi legjobb ár.

Amiben segíteni tudunk

A névjegytől, meghívótól, szórólaptól, céges prospektusoktól, konferencia-kiadványoktól a szépirodalmi, a verses, illetve a legbonyolultabb nyelvi, zenei, kémiai, matematikai, fizikai vagy egyéb tudományos kiadványokon keresztül, akár az egyedi kivitelezési igényű kiadványokig, az önátírós tömbökig és megszemélyesített vagy sorszámozott anyagokig, bármilyen nyomdai eljárással készülő termék megtervezésében, előkészítésében és előállításában tudunk segíteni a minket választó ügyfeleinknek.

Keressen minket bátran!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó egyedi kérdésről vagy akár egy egyedi árajánlat kéréséről. Munkatársaink a lehető leggyorsabban válaszolni fognak!

E-mail cím

Telefonszám

Telefonszám

+36 23 428 265

Cím

2040 Budaörs, Kisfaludy utca 40.

Projektjeink